Nieuwsbrief mei 2019 | 3

IMG-20180915-WA0057_2.jpg

Het gaat hard!……..en YESS!

Nog twee maanden te gaan en dan mag ik vertrekken naar Zambia!!!! 85% aan financiële toezeggingen is binnen! Ik heb er geen woorden voor…………….zo dankbaar ben ik voor iedereen die mijn werk wil ondersteunen!
Nu nog 15% te gaan! Dat moet lukken toch!?

Emigreren! Wie had dat gedacht! Nou ik niet. Spannend? Jazeker! Er is veel wat geregeld moet worden en er moet nog heel veel gebeuren, maar we gaan gestaag door met alles. Een spannend onderdeel is nog wel of er een nette en betrouwbare huurder voor mijn woning zal komen. Toch ben ik nog steeds vol vertrouwen aangezien ik echt het gevoel heb dat God mij roept dit werk te gaan doen. Hij zal voorzien en dus ook mensen in beweging brengen voor de laatste 15% en iemand op mijn pad brengen die mijn woning wil en kan huren.

“Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers” Psalm 127:1!

Maar dat betekent niet dat ik stil kan en ga zitten! Trouwens dat past ook in het geheel niet bij mij. De laatste maanden ben ik druk bezig geweest om allerlei kanalen aan te boren met betrekking tot mijn financieel support. Er zijn inmiddels al wel zo’n 1000 machtigingskaarten en folders verspreid en ik heb er nog meer om uit te delen! Ik heb al een aantal presentaties mogen houden en er staan er nog een aantal presentaties op stapel! Erg leuk allemaal!

Daarnaast ben ik bezig met een verbouwing van mijn huis om het aantrekkelijk te maken voor de verhuur (isolatie boven). De eisen van een huurder tegenwoordig zijn toch wel wat anders dan de zaken waar ik als alleenstaande bewoonster genoegen mee neem. Maar het wordt erg mooi! Ik voel me gezegend om dit allemaal te kunnen en te mogen doen! Het zou alleen mooi zijn als er meer uren in een dag zouden zitten……

Presentaties

In mijn eigen gemeente in Ee heb ik een presentatie gehouden samen met iemand van Operatie Mobilisatie. Het is ook goed te weten wat het werk van hen inhoudt. Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. Ze geloven dat het Evangelie van Jezus Christus levens verandert. Wanneer mensen Jezus volgen, heeft dit invloed op de hele omgeving. Daar gaan ze voor: veranderde levens, die gemeenschappen veranderen en gemeenschappen die de wereld veranderen! Waar mogelijk werken ze samen met de lokale kerk, zodat ze blijvende impact hebben.

In Engwierum mocht ik een bijdrage leveren aan de zendingsdienst in de vorm van een overdenking en tijdens de koffieochtend in Dokkum mocht ik een indrukwekkende (zo hebben de aanwezigen dat ervaren) presentatie geven en konden mijn zelf ontworpen en zelfgemaakte spullen bewonderd en gekocht worden. (Faith On Canvas Gifts) Dit ook allemaal ten bate van mijn missie. 

Goedgekeurd!visa-3653492_960_720

Mijn visum aanvraag voor Zambia is snel en in één keer goedgekeurd! Normaal duurt het allemaal erg lang en heeft de immigratiedienst altijd wel op en/of aanmerkingen!

Werkvisum dus ‘in the pocket’! Nou ja, nog wel even ophalen in Zambia dan…..

20190414 Thermometer klein

Nog 15% te gaan!

Ik ontvang geen salaris en voor alle kosten die ik maak ben ik afhankelijk van giften. Zoals eerder al aangegeven is het maandelijks budget dat nodig is zodat ik mijn werk kan doen €1.995,– (bruto).
De kosten die ik maak lopen uiteen; van een bijdrage aan OM, belastingen in Zambia, verzekeringen in Nederland, transport in Zambia en Afrika tot de kosten die ik maak om te kunnen wonen en leven.

85% van van het bedrag is al toegezegd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor! IK MAG WEG!
Maar ik ben er nog niet!……….

Helpen jullie mee met de laatste 15% en als dat binnen is ga ik door met het werven van financiën voor het project waarvoor ik ga werken. Laten we samen de vrouwen uit Afrika weer Hoop en herstel geven!
Doneer nu

Financieel bijdragen kan online via de knop ‘DONEER NU’

rommelmarkt-kopie-1.jpg

ROMMELMARKT – BAZAAR

Op zaterdag 22 juni 2019 van 10:00 – 13:00 wordt er door de Gemeente GroeiGroep van mijn Protestantse Gemeente een rommelmarkt bazaar gehouden in Jouswier ten bate van Jannie in Mission.

Verkoop van nieuwe en oude spullen, Rad van Fortuin met leuke prijzen, springkussen, spannende spellen en natuurlijk lekker eten en drinken.

De huur van €10 per plek gaat naar Jannie in Mission en ook de opbrengst van de spelletjes en het eten en drinken! Mocht je spullen willen verkopen en een plek willen huren? Laat het me weten!

Hoe zit het ook alweer?

Via de zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie hoop ik aan het werk te gaan in Zambia en Afrika om daar de vrouwen Hoop en Herstel te geven door het geven van les in naaien, patroontekenen en Bijbelstudie. Daarnaast zal ik ze ook coachen en pastorale hulp verlenen. Mijn loon bestaat geheel uit financiële giften. In deze nieuwsbrief deel ik met je wat er zoal gebeurt in mijn werk en leven.

Vragen, opmerkingen, meer weten? Neem gerust contact op via de contactpagina!

Collega's Tabitha

 

Mijn toekomstige collega’s; Larissa, Pharen, Racheal en Elisabeth

 

 

 

 

 

 

Lees hier alle nieuwsbrieven

PGG (1)om-transforminglives

Download hier deze nieuwsbrief in een PDF printversie

download button

Schrijf je hier in als je geen enkele nieuwsbrief wilt missen!

Inschijven