Doneer

nederlandse vlag

Budget

Het budget wat de komende 2 jaren nodig is om Jannie haar werk te kunnen laten doen is een maandelijks bedrag van €1.995,– (bruto). De kosten die ze maakt lopen uiteen; van belastingen (in Zambia), verzekeringen, transport tot levensonderhoud. Om te kijken hoe dit budget is opgebouwd kun je hier alvast een overzicht vinden.

Help je mee zodat Jannie haar werk kan doen en help je mee met de projecten waar ze aan mee werkt?!

Help je ook mee om ervoor te zorgen dat bestaande projecten door kunnen blijven gaan en dat er op andere plekken in Zambia en Afrika ook een Skills & Development Centre opgezet kan worden, zodat we ook op die plekken de vrouwen kunnen helpen een bestaan op te bouwen en hun skills weer door te geven?

Er zijn een aantal opties:

1] Giften ONLINE via Operatie Mobilisatie

Langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Je kan kiezen voor een willekeurig bedrag en op de envelop drukken voor een éénmalige machtiging.

Machtigingen gaan meteen in aangezien Jannie al in Zambia woont.

Klik op de rode knop en doneer online!

Machtigingsformulier Operatie Mobilisatie

2] Giften ONLINE via eigen bankrekening

Ook langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Je kan ook het bedrag direct overmaken op Bankrekening NL13 RABO 0114 2329 38 t.n.v. Operatie Mobilisatie onder vermelding van Support Jannie Dijkstra

3] Giften aan Operatie Mobilisatie via Machtigingskaart

En ook nog eens langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Klik op deze knop en Download een machtigingskaart, print hem uit, vul deze in en stuur hem op!

download machtigingskaart

4] Via Jannie haar persoonlijke bankrekening**

Op deze manier is de gift niet aftrekbaar van de belasting, maar heeft Jannie persoonlijk meteen beschikking over het geld, wat betekent dat de donatie zo snel mogelijk gebruikt kan worden. Je mag het bedrag overmaken op rekening NL43RABO0346142229 t.n.v. J. Dijkstra onder vermelding van Support werk Jannie in Zambia.

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK VOOR JE GIFT!

Vragen over doneren op wat voor manier dan ook? Stuur dan een bericht naat het ThuisFrontTeam.