Doneer

nederlandse vlag

Budget

Het budget wat de komende 2 jaren nodig is om Jannie haar werk te kunnen laten doen is een maandelijks bedrag van €1.995,– (bruto). De kosten die ze maakt lopen uiteen; van belastingen (in Zambia), verzekeringen, transport tot levensonderhoud.Om te kijken hoe dit budget is opgebouwd kun je hier alvast een overzicht vinden.

Toezegging maandelijkse bijdrage

Het zou mooi zijn als je structureel bij zou willen dragen aan Jannie haar budget, dan is er een betere spreiding van haar inkomsten en voor jou is een kleiner maandelijks bedrag misschien beter te overzien.

Je kunt via de site van Operatie Mobilisatie een machtiging invullen maar ook is het natuurlijk mogelijk een machtigingsformulier te dowloaden, uit te printen en op te sturen! De machtiging wordt pas verwerkt in de maand voor vertrek!

Wat hebben we bijvoorbeeld allemaal nodig om op dit bedrag te komen:

  • 10 mensen die € 50,– per maand* geven
  • 20 mensen die € 25,– per maand* geven
  • 50 mensen die € 10,– per maand* geven
  • 100 mensen die € 5,– per maand* geven
    * voor de komende twee jaar

Eenmalige Gift

Wil je direct een eenmalig bedrag doneren, dan kun je dat ook zeker doen! Dit kan via hetzelfde machtigingsformulier. Deze incasso zal net als de maandelijkse machtiging verwerkt worden en van start gaan in de maand voor Jannie haar vertrek.

Zoals het nu lijkt hoopt Jannie te vertrekken op 14 juli. Dit betekent dat de machtigingen in zullen gaan op ongeveer 14 juni.

Mocht je rechtstreeks een bedrag over willen maken, zorg er dan voor dat bij iedere betaling de naam Jannie Dijkstra vermeld staat.

Klik op de rode knop en doneer online!

Machtigingsformulier Operatie Mobilisatie

Of klik op deze knop en Download een machtigingskaart, print hem uit, vul deze in en stuur hem op!

 

download machtigingskaart

 

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK VOOR JE GIFT!

Mocht je niet kunnen of willen doneren via Operatie Mobilisatie, maar Jannie wel willen ondersteunen, stuur dan een bericht naat het ThuisFrontTeam. Dan zoeken we een andere mogelijkheid.