Doneer

nederlandse vlag

Budget

Het budget wat nodig voor Jannie om haar werk te kunnen doen is een maandelijks bedrag van €1.995,– (bruto). De kosten die ze maakt lopen uiteen; van belastingen (in Zambia), verzekeringen, transport tot levensonderhoud. Om te kijken hoe dit budget is opgebouwd kun je hier alvast een overzicht vinden.

Help je mee zodat Jannie haar werk kan doen en help je mee met de projecten waar ze aan mee werkt?!

Help je ook mee om ervoor te zorgen dat bestaande projecten door kunnen blijven gaan en dat er op andere plekken in Zambia en Afrika ook een Skills & Development Centre opgezet kan worden, zodat we ook op die plekken de vrouwen kunnen helpen een bestaan op te bouwen en hun skills weer door te geven?

Er zijn een aantal opties:

1] Giften ONLINE via Operatie Mobilisatie

Langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Je kan kiezen voor een willekeurig bedrag en op de envelop drukken voor een éénmalige machtiging/doorlopende machtiging.

Machtigingen gaan meteen in.

Een doorlopende machtiging kun je wijzigen of stopzetten door bij Operatie Mobilisatie een schriftelijk verzoek in te dienen. Neem contact op met hen om af te stemmen hoe je dit het beste kunt regelen. Bel dan telefoonnummer 0527 615 607.

KLIK NU op de rode knop en DONEER METEEN ONLINE!

Machtigingsformulier Operatie Mobilisatie

2] Giften ONLINE aan Operatie Mobilisatie via je eigen bankrekening

Ook langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Je kan ook het bedrag direct overmaken op Bankrekening NL13 RABO 0114 2329 38 t.n.v. Operatie Mobilisatie onder vermelding van Support Jannie Dijkstra

3] Giften aan Operatie Mobilisatie via Machtigingskaart

En ook nog eens langs deze weg is je gift aftrekbaar van de belasting. Klik op deze knop en Download een machtigingskaart, print hem uit, vul deze in en stuur hem op!

download machtigingskaart

4] Via Ideal | Betaalverzoek op Jannie haar persoonlijke bankrekening**

LET OP! Op deze manier is de gift NIET aftrekbaar van de belasting, maar heeft Jannie persoonlijk meteen beschikking over het geld omdat het meteen op haar persoonlijke bankrekening terecht komt, wat betekent dat de donatie zo snel mogelijk gebruikt kan worden. downloadIdeal

Klik op het  IDEAL logo om naar het betalingsverzoek te gaan

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK VOOR JE GIFT!

Vragen over doneren op wat voor manier dan ook? Stuur dan een bericht naat het ThuisFrontTeam.