Doneer

nederlandse vlag

Budget

Het budget wat de komende 2 jaren nodig is om Jannie haar werk te kunnen laten doen is een maandelijks bedrag van €1.995,– (bruto). De kosten die ze maakt lopen uiteen; van belastingen (in Zambia), verzekeringen, transport tot levensonderhoud. Om te kijken hoe dit budget is opgebouwd kun je hier alvast een overzicht vinden.

Inmiddels zitten we voor haar budget op 100%!

We gaan door voor een bijdrage voor de projecten!!

Help je ook mee om ervoor te zorgen dat het project Tabitha door kan blijven gaan en dat we op andere plekken in Zambia en Afrika ook een Skills & Development Centre kunnen opzetten, zodat we ook op die plekken de vrouwen kunnen helpen een bestaan op te bouwen en hun skills weer door te geven?

Eenmalige Gift

Wil je direct een eenmalig bedrag doneren, dan kun je dat ook zeker doen! Dit kan via hetzelfde machtigingsformulier. Deze incasso zal net als de maandelijkse machtiging verwerkt worden en meteen van start gaan!

Machtigingen gaan meteen in aangezien Jannie al in Zambia woont.

Mocht je rechtstreeks een bedrag over willen maken, zorg er dan voor dat bij iedere betaling de naam Jannie Dijkstra vermeld staat.

Klik op de rode knop en doneer online!

Machtigingsformulier Operatie Mobilisatie

Of klik op deze knop en Download een machtigingskaart, print hem uit, vul deze in en stuur hem op!

 

download machtigingskaart

 

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK VOOR JE GIFT!

Mocht je niet kunnen of willen doneren via Operatie Mobilisatie, maar Jannie wel willen ondersteunen, stuur dan een bericht naat het ThuisFrontTeam. Dan zoeken we een andere mogelijkheid.