ThuisFront Team

nederlandse vlag

Het ThuisFrontTeam (TFT) draagt zorg voor een goede ondersteuning van de zendingswerker.

Te denken valt hierbij aan:

  • Aanspreekpunt
  • Motiveert en stimuleert de achterban
  • Morele steun zendingswerker
  • Gebed
  • Communicatie
  • Logistieke steun
  • Financiële steun
  • Ondersteuning bij terugkeer

Het is de verantwoordelijkheid van de hele TFT om te werken aan al deze vormen van ondersteuning én het thuisfront te betrekken bij de uitzending. Praktisch gezien is het handig om verschillende taken te verdelen. In onderling overleg kan met bepaalde taken worden geschoven, en ook is het mogelijk om andere functies te creëren. Belangrijk is dat de TFT echt als team functioneert en dat de leden zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor het benaderen en informeren van het thuisfront, het proces van fondsenwerving en de verlofperiode.

Even een voorstelrondje!

gea smits

Mijn naam is Gea Smits, getrouwd met Chris Smits en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben samen met Jannie opgegroeid en zijn al sinds ons 3e jaar vriendinnen. We zijn altijd erg betrokken geweest op elkaars leven en hebben vele mooie en minder mooie dingen samen beleefd. Vanaf het moment dat er sprake was van een eventuele zendingsreis van Jannie, heb ik gezegd, ik steun je, wil alles doen om dit mogelijk te maken voor je en wil graag in je TFT team. Ik weet dat dit Gods plan is met Jannie en ik vind het heel bijzonder om dit naast haar te mogen doen. Een van mijn talenten is organiseren, vandaar dat de rol als voorzitter van het TFT team ook past bij mij als persoon.

chris smits

Chris Smits, getrouwd met Gea en zodoende heb ik Jannie leren kennen. Ik heb van dichtbij mee mogen maken hoe God Jannie heeft bewogen om deze stap in leven te doen. Voor mij een voorbeeld hoe je leven toe te vertrouwen aan God. Daarom vanzelfsprekend dat ik in het TFT zit en wel voor de financiën.

Anni Ter Steege

Ik ben Anni ter Steege en mag Jannie’s vertrouwenspersoon zijn. Jannie heb ik leren kennen in West-Afrika, waar ik zelf 18 jaar gewerkt heb. Jannie kwam een maand op verkenningsbezoek om te zien of zending/ bijbel en textiel ook samen konden gaan. Ik heb toen haar verlangen gezien om te dienen en door te geven wat ze weet. Door te zijn wie ze is, is ze enorm gewaardeerd. Ik ben blij dat ik nu langszij mag komen om met haar mee te leven en te denken samen met de anderen van het TFT.

Naaste deze prachtige mensen wordt Jannie terzijde gestaan door vele anderen die ieder op een eigen manier een bijdrage leveren aan alles wat er geregeld en georganiseerd moet worden!

Mocht je een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met het ThuisFront Team. Wij zullen je zo goed mogelijk van dienst zijn!