Snuffelmarkt Jouswier | 22 juni 2019

nederlandse vlag

 

Jouswier – Niet alleen voor de bezoekers maar zeker voor Jannie Dijkstra was de snuffelmarkt in Jouswier zaterdag een spannend avontuur. Een grote keuze uit een twintigtal standjes met een verscheidenheid aan gebruikte spulletjes.

Voor de kinderen een springkussen en zelfs een beetje het idee van een bazaar door het spel Rad van Fortuin. Vele bedrijven in de regio zorgden voor de aanvoer van goederen en op deze wijze als sponsor te dienen voor de actie ‘Jannie in Mission’.

Dit gezellige gebeuren in een zonovergoten Jouswier werd georganiseerd om Jannie Dijkstra te ondersteunen in haar missie om naar Zambia te gaan en daar actief en creatief bezig te zijn om jonge mensen vaardigheden te leren en uitzicht te bieden op een beter leven in de toekomst.

Zij ziet het als een roeping om naast naar dagelijkse inzet ook als een ‘moderne zendeling’ het evangelie te verkondigen.

Klik op het logo en lees het het artikel op de site van het Nieuwsblad Noordoost Friesland

nieuwsblad noordoostfreisland