Bachelor Party | November 6th 2021 | Vrijgezellen feest

On the 6th of November we had a Bachelor party with some family and friends. A combination of Tradition in Zambia and the way we celebrate a bachelor party in The Netherlands. Cooking traditional food together with the women and afterwards having a meal together with the men included. And of course a special attire designed and made by Jannie makes the whole things complete!

Op 6 november hadden we een vrijgezellen feest met familie en een aantal vrienden. Een combinatie van traditie en de manier waarop we een vrijgezellen feest vieren in Nederland. Samen met de vrouwen traditionele gerechten koken en daarna samen met de mannen de maaltijd nuttigen. En natuurlijk maakt een door Jannie ontworpen en gemaakte jurk en overhemd het geheel compleet!

Photo credits | Alice van Asselt | Zambia