JOIN US ON OUR JOURNEY


NL. Kijk hier onze ONLINE Huwelijks Ceremonie terug van 18 December 2021!

EN. Watch back our ONLINE Marriage Blessing on the 18th of December 2021.

NL. Voor ons is het feit dat je ONLINE of FYSIEK mee geniet het GROOTSTE GESCHENK van allemaal. Maar als je het op je hart hebt om ONS TE ZEGENEN MET EEN PERSOONLIJK GESCHENK zou een beetje geld voor ons gezamelijke huis, onze dag echt goed maken.
Je kan gebruik maken van onderstaande IDEAL knop of je kan je gift over maken op Jannie haar bankrekeningnummer. Stuur dan even een persoonlijk bericht voor de correcte gegevens via onderstaand contact formulier.

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK VOOR JE GIFT! 
EN. You joining us on our wedding, whether physical or ONLINE, is the GREATEST GIFT of all. If it is your wish to BLESS US WITH A PERSONAL GIFT to help us on the way, a little cash to spend on our mutual new home, would really make our day. When you live in Zambia, you can do that through mobile money.

When you live in any other country please send a personal message so I can give you the correct bankdetails.

THANKS SO MUCH IN ADVANCE FOR YOUR GIFT:

NL. Op 6 november 2021 hadden we een vrijgezellen feest met familie en een aantal vrienden. Een combinatie van traditie en de manier waarop we een vrijgezellen feest vieren in Nederland. Samen met de vrouwen traditionele gerechten koken en daarna samen met de mannen de maaltijd nuttigen. En natuurlijk maakt een door Jannie ontworpen en gemaakte jurk en overhemd het geheel compleet!

EN. On the 6th of November 2021 we had a Bachelor party with some family and friends. A combination of Tradition in Zambia and the way we celebrate a bachelor party in The Netherlands. Cooking traditional food together with the women and afterwards having a meal together with the men included. And of course a special attire designed and made by Jannie makes the whole things complete!

NL. Op 12 September 2021 j.l. heb ik JA gezegd tegen mijn beste vriend en Umunandi (Bemba woord voor vriend)! Na een toch wel stormachtig persoonlijk proces van ongeveer een jaar heeft God mij en ons de vrede in ons hart gegeven dat het tijd is om officieel samen onze verdere levensreis aan te gaan. Dit betekent een huwelijk!

EN. On the 12th of September 2021 I said YES to my best friend and Umunandi (Bemba word for friend)! After quite a rough personal journey for about 1 year God has given me and us the peace in our hearts that it is time to officially go on a journey together. This means marriage!

Photo credit  | Chris Mubengwa | Zambia

NL. Wanneer je ons een berichtje wilt sturen, dan kan dat via onderstaand contact formulier.

EN. When you want to send us a message, you can do that through below contact form.