OUR JOURNEY TOGETHER

NL - Volg hier de reis die Mobuley en ik, Jannie, maken. Na een goede vriendschap is onze relatie begonnen in oktober 2020. Waar er helemaal geen intentie voor een relatie was, maar alleen een vriendschap, heeft God toch anders besloten. We mogen samen oplopen op God's weg, in ons leven, in ons gezin en in onze ministry, hoe mooi is dat! #dankbaar

EN - Follow the journey that Mobuley and I, Jannie, are on. After a good friendship, our relationship started in October 2020. Where there was no intention at all for a relationship, but only a friendship, God decided otherwise. We may walk together on God's way, in our lives, in our family and in our ministry, how beautiful is that! #grateful

NL. Bekijk ons Nederlands Foto Album! 17-09-2022
EN. Check out our Online Photo Album here!

Photo credits: Burt Sytsma Photography |  A.O. | Netherlands


NL. Bekijk hier de prachtige video compilatie van onze trouwdag op 18 December 2021 in Zambia!

EN. Have a look at the beautiful video compilation of our wedding on the 18th of December 2021 in Zambia!

Video credits: VERTICAL MEDIA | Kauya Mali | Zambia


NL. Bekijk hier ons Online Foto Album van onze Trouwdag in Zambia! 18-12-2021
EN. Check out our Online Photo Album from our Wedding in Zambia!

Photo credits: WEGENESIS MEDIA | Chris Mubengwa | Zambia


NL. Kijk hier onze ONLINE Huwelijks Ceremonie terug van 18 December 2021!
EN. Watch back our ONLINE Marriage Blessing on the 18th of December 2021.

NL. Een aantal mensen hebben ons al gezegend met een PERSOONLIJK HUWELIJKS GESCHENK en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Als het goed is hebben we iedereen persoonlijk bedankt, maar nogmaals willen we langs deze weg iedereen heel HARTELIJK DANKEN!!!

Voor diegenen die het alsnog op hun hart hebben om ONS TE ZEGENEN MET EEN PERSOONLIJK GESCHENK, dat kan nog steeds.

Je kan gebruik maken van onderstaande IDEAL knop of je kan je gift over maken op Jannie haar bankrekeningnummer. Stuur dan even een persoonlijk bericht voor de correcte gegevens via onderstaand contact formulier.

EN. You joining us on our wedding, whether physical or ONLINE, is the GREATEST GIFT of all. If it is your wish to BLESS US WITH A PERSONAL GIFT to help us on the way, a little cash to spend on our mutual new home, would really make our day. When you live in Zambia, you can do that through mobile money.

When you live in any other country please send a personal message so I can give you the correct bankdetails.

THANKS SO MUCH IN ADVANCE FOR YOUR GIFT!!!!

Our invitations

NL. Op 6 november 2021 hadden we een vrijgezellen feest met familie en een aantal vrienden. Een combinatie van traditie en de manier waarop we een vrijgezellen feest vieren in Nederland. Samen met de vrouwen traditionele gerechten koken en daarna samen met de mannen de maaltijd nuttigen. En natuurlijk maakt een door Jannie ontworpen en gemaakte jurk en overhemd het geheel compleet!

EN. On the 6th of November 2021 we had a Bachelor party with some family and friends. A combination of Tradition in Zambia and the way we celebrate a bachelor party in The Netherlands. Cooking traditional food together with the women and afterwards having a meal together with the men included. And of course a special attire designed and made by Jannie makes the whole things complete!

NL. Op 12 September 2021 j.l. heb ik JA gezegd tegen mijn beste vriend en Umunandi (Bemba woord voor vriend)! Na een toch wel stormachtig persoonlijk proces van ongeveer een jaar heeft God mij en ons de vrede in ons hart gegeven dat het tijd is om officieel samen onze verdere levensreis aan te gaan. Dit betekent een huwelijk!

EN. On the 12th of September 2021 I said YES to my best friend and Umunandi (Bemba word for friend)! After quite a rough personal journey for about 1 year God has given me and us the peace in our hearts that it is time to officially go on a journey together. This means marriage!

Photo credits  | Chris Mubengwa | Zambia

NL. Wanneer je ons een berichtje wilt sturen, dan kan dat via onderstaand contact formulier.

EN. When you want to send us a message, you can do that through below contact form.